Informatie over Myrazonit & de resultaten ervan vindt u op de website www.myrazonit.nu  Voor advies en de mogelijkheden die er zijn om de teelt van gewassen efficienter te maken kunt u contact met ons opnemen.

 

Maisdemo “top-opbrengsten zonder kunstmest !”

Op dinsdag 19 september aanstaande organiseert Rikmanspoel Agro-Service uit Albergen een voor Nederland unieke maïs demonstratie.

Hierbij staat centraal, hoe telen we in de toekomst onze mais, en met welke rassen? En uniek is hoe we tot wel 120% stikstof benutting kunnen komen, zonder in te boeten op opbrengst of kwaliteit.

De maisteelt staat in Nederland sterk onder druk. Toch is mais een van de meest efficiëntste gewassen en als belangrijk voedergewas zorgt ze daarnaast voor een fikse Co2 binding en een flinke zuurstof productie! Door de aangescherpte bemestingsnormen zal het, als we zo doorgaan in de toekomst steeds moeilijker worden een goed gewas te blijven verbouwen. In de maïs demonstratie laat Rikmanspoel u zien, dat juist deze weg leidt tot nieuwe kansen en inzichten. Door gebruik te maken van de kringloopgedachte, bodembiologie en de kracht van de natuur, en dit te vertalen naar praktijk, leidt dit zelfs tot ruim betere opbrengsten als voorheen met verschillen van 20 tot wel 40% in opbrengsten. Geen standaard demo op de beste grond, maar gewoon in het veld onder praktijkomstandigheden. Deze demo is er voor telers, groot of klein, die serieus werk wil maken van de maïsteelt, nu en in de toekomst. 

De locatie van de maïs demonstratie vindt u aan de weg van Albergen naar Almelo.

Aanvang is vanaf 13.30 uur tot 16.00uur. Voor meer info, of een individuele rondgang, kunt u contact opnemen via 0546-443088 of 06-54645992. 

 

Informatie over de Myrazonit produkten kunt u nu online vinden op de site MYRAZONIT.NU met informatie over bodemleven, gebruik bodembacteriën en de voordelen die daarmee te behalen zijn.w

 
Aanbiedingen

HET NIEUWE BEMESTEN

Maak kennis met een nieuwe benadering van bemesten. Hierbij wordt uitgegaan van de kracht van de natuur. Bodemregulerend vermogen en planteigenschappen benaderd vanuit een andere hoek. Dit resulteert in nieuwe inzichten, die kunnen leiden tot een efficientere bemesting, gezondere planten en een hogere gewasopbrengst. Meer hierover weten. Neem dan contact met ons op. 

Aanbiedingen

NIEUW Rikmanspoel Agro Service

Rikmanspoel Agro Service heeft diverse nieuwe producten in haar assortiment. Praktijkgericht en bedrijfseconomisch voordeel biedend.

 

UDDER COMFORT

 

Udder Comfort is het middel in uierverzorging.Het is een plegende uierlotion op basis van etherische oliën die het uier zachter maken. Udder Comfort blauw helpt bij het verzachten van harde kwartieren en ondersteunt herstel bij  uieronsteking en Udder Comfort geel verzorgt en verminderd de zucht in de uier rond de droogstand.